Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortalIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava

Sta res samo prijatelja?

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
AnnCh
Los A admin
Los A admin
AnnCh

Število prispevkov : 281
Registration date : 20/12/2008

Sta res samo prijatelja? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Sta res samo prijatelja?   Sta res samo prijatelja? EmptyPon Jun 15, 2009 5:25 pm

Sta res samo prijatelja? Tracedemi

Sta Demi Lovato in Trace Cyrus res samo prijatelja?

Par je z nenehnim kramljanjem sprožil internetne govorice, ki trajajo že nekaj tednov. Demi se prav tako zelo dobro razume s Traceovo mlajšo sestro Miley Cyrus.

Kakorkoli, Demi je reviji ‘Twist’ povedala, da so govorice neresnične.

»Trace je res eden mojih zelo dobrih prijateljev,« je priznala. »Ljudje se ne zavedajo, da je res, res zelo kul. Je zelo dober prijatelj. Mislim, da se z njim dobro razumem, ker se lahko pogovarjava o veliko stvareh. Oba sva že veliko preživela.«

Ko so jo vprašali, če lahko svojim oboževalcem svetuje, kaj narediti, če ti je všeč brat tvoje prijateljice, je odgovorila, da ne ve!

Slišali smo, kako je Trace zavpil Demi: “Povedal sem ti že, da te ne prenesem. Ne pozabi tega. Pogrešam te. Mislim, da bom nocoj sanjal lepe sanje.”

Hmm… Sta res tako nedolžna?

Ogledate pa si lahko tudi eno izmed možnih naslovnic njenega prihajajočega albuma ‘Here We Go Again’, ki ga bo 16-letnica izdala 21. junija.

Na priloženem videu lahko slišite delčke pesmi ‘Falling Over Me’, ‘Solo’, ‘Remember December’, ‘Shut Up And Love Me’, in ‘Got Dynamite’.

Sta res samo prijatelja? Demi-lovato-again-cover
Nazaj na vrh Go down
teiia x3
Los A admin
Los A admin
teiia x3

Število prispevkov : 169
Registration date : 09/11/2008

Sta res samo prijatelja? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Sta res samo prijatelja?   Sta res samo prijatelja? EmptyTor Jun 16, 2009 6:49 pm

Jst upam da sta sam frenda, ker ona pa on sta blajk skupi
Nazaj na vrh Go down
https://losaeslovenia.slovenianforum.com

Sta res samo prijatelja?
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1